Kaşar peyniri yapımını merak ediyorum, özellikle de malzemelerin tazeliği ve mayalama süreci hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Sütü kaynatmadan önce ısısını dikkatlice ayarlamak önemli mi? Ayrıca, tuz miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda öneriniz var mı? Bu aşamaları uygularken nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek isterim. Evde bu kadar lezzetli bir peynir yapmanın inceliklerini paylaşabilir misiniz?
Kaşar peyniri yapımını merak ediyorum, özellikle de malzemelerin tazeliği ve mayalama süreci hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Sütü kaynatmadan önce ısısını dikkatlice ayarlamak önemli mi? Ayrıca, tuz miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda öneriniz var mı? Bu aşamaları uygularken nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek isterim. Evde bu kadar lezzetli bir peynir yapmanın inceliklerini paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz