Patatesli kaşarlı krep tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve lezzetli bir atıştırmalık olduğunu düşündüm. Krep hamurunu hazırlarken, un ve süt karışımını pürüzsüz hale getirmek için dikkat etmemiz gerektiğini anladım. Patatesleri rendeledikten sonra suyunu almak da önemli bir adım gibi görünüyor, böylece krepin dokusu daha iyi olacak. Peki, bu tarifte ek olarak hangi baharatları denemek istersiniz? Özellikle çocuklar için daha çekici hale getirmek adına farklı malzemeler eklemek harika bir fikir!
Patatesli kaşarlı krep tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve lezzetli bir atıştırmalık olduğunu düşündüm. Krep hamurunu hazırlarken, un ve süt karışımını pürüzsüz hale getirmek için dikkat etmemiz gerektiğini anladım. Patatesleri rendeledikten sonra suyunu almak da önemli bir adım gibi görünüyor, böylece krepin dokusu daha iyi olacak. Peki, bu tarifte ek olarak hangi baharatları denemek istersiniz? Özellikle çocuklar için daha çekici hale getirmek adına farklı malzemeler eklemek harika bir fikir!
Cevap yaz