1 kg kaşar peynirinde kaç dilim olduğunu merak ediyorum. Dilim kalınlığına göre değiştiğini biliyorum ama 1 cm kalınlığında yaklaşık olarak 10-12 dilim, 0.5 cm kalınlığında ise 20-25 dilim elde edilebileceğini belirtmişsin. Peki, bu kalınlıkları nasıl belirliyoruz? Kullanılan dilimleme yöntemi de etkiliyor mu? Ayrıca, peynirin şekli ve boyutunun dilim sayısını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Daha fazla bilgi verir misin?
1 kg kaşar peynirinde kaç dilim olduğunu merak ediyorum. Dilim kalınlığına göre değiştiğini biliyorum ama 1 cm kalınlığında yaklaşık olarak 10-12 dilim, 0.5 cm kalınlığında ise 20-25 dilim elde edilebileceğini belirtmişsin. Peki, bu kalınlıkları nasıl belirliyoruz? Kullanılan dilimleme yöntemi de etkiliyor mu? Ayrıca, peynirin şekli ve boyutunun dilim sayısını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Daha fazla bilgi verir misin?
Cevap yaz