Karnabahar kaşarlı tarifini denemek için heyecanlıyım! Öncelikle, karnabaharın haşlanma süresi bana biraz kısa gibi geldi, 5-7 dakika yeterli mi? Ayrıca beşamel sosun kıvamını nasıl ayarlayabilirim, çok koyu olursa karışımın tadı etkilenir mi? Fırında pişirirken peynirin üstünün altın rengi olmasını sağlamak için bir ipucu verebilir misiniz? Son olarak, farklı peynir çeşitleri denemek güzel bir fikir, bunu yaparken ne gibi tat değişiklikleri bekleyebilirim?
Karnabahar kaşarlı tarifini denemek için heyecanlıyım! Öncelikle, karnabaharın haşlanma süresi bana biraz kısa gibi geldi, 5-7 dakika yeterli mi? Ayrıca beşamel sosun kıvamını nasıl ayarlayabilirim, çok koyu olursa karışımın tadı etkilenir mi? Fırında pişirirken peynirin üstünün altın rengi olmasını sağlamak için bir ipucu verebilir misiniz? Son olarak, farklı peynir çeşitleri denemek güzel bir fikir, bunu yaparken ne gibi tat değişiklikleri bekleyebilirim?
Cevap yaz