Kaşarlı fırında tavuk tarifini okuduktan sonra, özellikle marine sosunun nasıl hazırlandığı ve tavuk etinin ne kadar süre bekletilmesi gerektiği dikkatimi çekti. Marine etmenin lezzeti artırdığı kesin ama bu süreyi 30 dakikadan uzatmanın gerçekten daha iyi sonuçlar vereceğini düşünüyor musun? Ayrıca, kaşar peyniri yerine farklı peynir çeşitleri denemek de oldukça ilginç bir fikir. Hangi peynirlerin en iyi sonuçları vereceğini denemek için bir planın var mı? Fırında pişirmenin yanı sıra mangal veya ızgara seçeneğinin de sunulması, bu yemeği daha da çekici kılıyor. Sen bu alternatifleri deneme şansı buldun mu?
Kaşarlı fırında tavuk tarifini okuduktan sonra, özellikle marine sosunun nasıl hazırlandığı ve tavuk etinin ne kadar süre bekletilmesi gerektiği dikkatimi çekti. Marine etmenin lezzeti artırdığı kesin ama bu süreyi 30 dakikadan uzatmanın gerçekten daha iyi sonuçlar vereceğini düşünüyor musun? Ayrıca, kaşar peyniri yerine farklı peynir çeşitleri denemek de oldukça ilginç bir fikir. Hangi peynirlerin en iyi sonuçları vereceğini denemek için bir planın var mı? Fırında pişirmenin yanı sıra mangal veya ızgara seçeneğinin de sunulması, bu yemeği daha da çekici kılıyor. Sen bu alternatifleri deneme şansı buldun mu?
Cevap yaz