Evde kımlalı kaşarlı pide yapmaya karar verdim ama tarifteki adımları uygulamakta zorlanacağım gibi hissediyorum. Hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Ayrıca iç harcını yapmak için soğanı soteledikten sonra kıymayı ekleyip ne kadar pişirmem gerektiği konusunda bir süre belirtebilir misin? Pideleri fırında pişirirken, üzerindeki kaşar peynirinin tam erimesi için pişirme süresi hakkında bir önerin var mı? Hangi baharatlar eklememi önerirsin, özellikle lezzeti artıracak olanlar hangileri?
Evde kımlalı kaşarlı pide yapmaya karar verdim ama tarifteki adımları uygulamakta zorlanacağım gibi hissediyorum. Hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Ayrıca iç harcını yapmak için soğanı soteledikten sonra kıymayı ekleyip ne kadar pişirmem gerektiği konusunda bir süre belirtebilir misin? Pideleri fırında pişirirken, üzerindeki kaşar peynirinin tam erimesi için pişirme süresi hakkında bir önerin var mı? Hangi baharatlar eklememi önerirsin, özellikle lezzeti artıracak olanlar hangileri?
Cevap yaz