Evde sütte kaşar peyniri yapmak gerçekten ilginç bir deneyim olmalı! Hangi adımda en çok zorlandın ya da en çok keyif aldın? Özellikle mayalama işlemi sırasında süt pıhtılaşırken o anki heyecanı hayal edebiliyorum. Ayrıca, peynirin tuz oranını ayarlarken damak zevkine uygun bir denge bulmak da önemli gibi görünüyor. Senin favori tuz oranı neydi? Olgunlaştırma sürecinde peynirin lezzetinin gelişmesi de ilginç, bu süreçte nasıl bir tat elde ettin?
Evde sütte kaşar peyniri yapmak gerçekten ilginç bir deneyim olmalı! Hangi adımda en çok zorlandın ya da en çok keyif aldın? Özellikle mayalama işlemi sırasında süt pıhtılaşırken o anki heyecanı hayal edebiliyorum. Ayrıca, peynirin tuz oranını ayarlarken damak zevkine uygun bir denge bulmak da önemli gibi görünüyor. Senin favori tuz oranı neydi? Olgunlaştırma sürecinde peynirin lezzetinin gelişmesi de ilginç, bu süreçte nasıl bir tat elde ettin?
Cevap yaz