Evde taze kaşar yapmanın bu pratik yollarını okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Sütün ısınması ve mayalama işlemi gibi adımlar oldukça basit görünüyor. Limon suyu ekleyerek sütün kesilmesine yardımcı olmanın, sürecin en ilginç kısmı olduğunu düşünüyorum. Pıhtıların kesilmesi ve süzme işlemi biraz dikkat gerektiriyor gibi ama sonuçta elde edilecek lezzet için buna değer. Ayrıca, baharat ekleyerek peynire farklı bir tat katmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum! Buzdolabında bekletme süresi de merakımı artırıyor; acaba ne kadar lezzetli olacak?
Evde taze kaşar yapmanın bu pratik yollarını okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Sütün ısınması ve mayalama işlemi gibi adımlar oldukça basit görünüyor. Limon suyu ekleyerek sütün kesilmesine yardımcı olmanın, sürecin en ilginç kısmı olduğunu düşünüyorum. Pıhtıların kesilmesi ve süzme işlemi biraz dikkat gerektiriyor gibi ama sonuçta elde edilecek lezzet için buna değer. Ayrıca, baharat ekleyerek peynire farklı bir tat katmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum! Buzdolabında bekletme süresi de merakımı artırıyor; acaba ne kadar lezzetli olacak?
Cevap yaz