Fırında çıtır tavuk yaparken en önemli nokta tavukların iyi marine edilmesi değil mi? Baharatlarla 30 dakika bekletmek lezzetini artıracak gibi görünüyor. Peki, paneleme işlemi sırasında her katmanın iyice yapışmasını sağlamak için dinlendirme süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, pişirme sırasında üst ızgarayı kullanmak çıtırlığı artırmak için gerçekten etkili mi? Bu tarifte en sevdiğiniz sos hangisi?
Fırında çıtır tavuk yaparken en önemli nokta tavukların iyi marine edilmesi değil mi? Baharatlarla 30 dakika bekletmek lezzetini artıracak gibi görünüyor. Peki, paneleme işlemi sırasında her katmanın iyice yapışmasını sağlamak için dinlendirme süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, pişirme sırasında üst ızgarayı kullanmak çıtırlığı artırmak için gerçekten etkili mi? Bu tarifte en sevdiğiniz sos hangisi?
Cevap yaz