Fırında tavuk güveç yaparken malzemelerin doğru hazırlanmasının ne kadar önemli olduğunu düşünmüyor musun? Özellikle tavuk ve sebzelerin boyutlarının eşit olması, pişme süresini etkileyebilir. Ayrıca tavukları marine etmek, gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Sen de önceden marine etmiş miydin? Pişirme süresinin sonunda güvecin üzerini açmanın, tavukların güzelce kızarmasını sağladığını duydum. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Fırında tavuk güveç yaparken malzemelerin doğru hazırlanmasının ne kadar önemli olduğunu düşünmüyor musun? Özellikle tavuk ve sebzelerin boyutlarının eşit olması, pişme süresini etkileyebilir. Ayrıca tavukları marine etmek, gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Sen de önceden marine etmiş miydin? Pişirme süresinin sonunda güvecin üzerini açmanın, tavukların güzelce kızarmasını sağladığını duydum. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Cevap yaz