Kaşar peynirli domates çorbası tarifinde yer alan malzemeler ve hazırlanış aşamaları gerçekten iştah açıcı. Özellikle soğuk kış günlerinde böyle sıcak bir çorba içmek harika olurdu. Domateslerin suyunu salıp çekmesi ve ardından püre haline getirilmesi aşaması oldukça dikkatimi çekti. Kaşar peynirinin çorbaya eklenmesi ile elde edilecek kremamsı doku nasıl bir lezzet katacak merak ediyorum. Ayrıca, üzerine taze fesleğen veya nane yaprakları eklenmesi fikri de çorbanın tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Sizce çorbanın yanında sunulacak kızarmış ekmek ya da kruton ile birlikte hangi tatlar daha uyumlu olur?
Kaşar peynirli domates çorbası tarifinde yer alan malzemeler ve hazırlanış aşamaları gerçekten iştah açıcı. Özellikle soğuk kış günlerinde böyle sıcak bir çorba içmek harika olurdu. Domateslerin suyunu salıp çekmesi ve ardından püre haline getirilmesi aşaması oldukça dikkatimi çekti. Kaşar peynirinin çorbaya eklenmesi ile elde edilecek kremamsı doku nasıl bir lezzet katacak merak ediyorum. Ayrıca, üzerine taze fesleğen veya nane yaprakları eklenmesi fikri de çorbanın tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Sizce çorbanın yanında sunulacak kızarmış ekmek ya da kruton ile birlikte hangi tatlar daha uyumlu olur?
Cevap yaz