Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kaşarlı domatesli poğaçayı yaparken hamurun mayalanması için yeterli zamanı tanımanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Acaba iç harcında zeytin veya sucuk eklemeyi denesek nasıl olur? Bahsettiğiniz gibi, poğaçaların üzerini yumurta sarısıyla fırçalamak gerçekten güzel bir parlaklık katıyordur. Peki ya pişirme süresi ile ilgili bir öneriniz var mı? 20-25 dakika yeterli mi, yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kaşarlı domatesli poğaçayı yaparken hamurun mayalanması için yeterli zamanı tanımanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Acaba iç harcında zeytin veya sucuk eklemeyi denesek nasıl olur? Bahsettiğiniz gibi, poğaçaların üzerini yumurta sarısıyla fırçalamak gerçekten güzel bir parlaklık katıyordur. Peki ya pişirme süresi ile ilgili bir öneriniz var mı? 20-25 dakika yeterli mi, yoksa daha fazla mı beklemek gerekiyor?
Cevap yaz