Kaşarlı lazanya yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiği ve adım adım nasıl hazırlandığı hakkında detaylı bir bilgi verilmiş. Kıyma ile yapılan sosun ve beşamel sosun nasıl hazırlandığı, lazanyanın katmanlanma süreci ve pişirme aşamaları çok net bir şekilde açıklanmış. Sizce bu tarifin en zor kısmı hangisi? Sosların hazırlanması mı, yoksa katmanlama işlemi mi? Ayrıca, lazanyanın hangi yan lezzetlerle servis edilmesinin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz?
Kaşarlı lazanya yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiği ve adım adım nasıl hazırlandığı hakkında detaylı bir bilgi verilmiş. Kıyma ile yapılan sosun ve beşamel sosun nasıl hazırlandığı, lazanyanın katmanlanma süreci ve pişirme aşamaları çok net bir şekilde açıklanmış. Sizce bu tarifin en zor kısmı hangisi? Sosların hazırlanması mı, yoksa katmanlama işlemi mi? Ayrıca, lazanyanın hangi yan lezzetlerle servis edilmesinin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz?
Cevap yaz