Kaşarlı pastırmalı pideyi denemek isteyen biri olarak, malzemelerin çeşitliliği ve tarifin adım adım anlatımı beni oldukça heyecanlandırdı. Hamurun hazırlanışı ve iç harcın nasıl yapılacağı konusunda detaylar vermişsiniz, bu da pişirme sürecini daha keyifli hale getiriyor. Acaba pideyi yaparken hamurun kabarması için bekleme süresi yeterli mi? Ayrıca, iç harca eklenen soğanın lezzeti nasıl olur, denemek isteyenler için önerileriniz var mı? Sıcak servis önerisi de oldukça hoş, yanında yoğurt ile denemek harika bir fikir!
Kaşarlı pastırmalı pideyi denemek isteyen biri olarak, malzemelerin çeşitliliği ve tarifin adım adım anlatımı beni oldukça heyecanlandırdı. Hamurun hazırlanışı ve iç harcın nasıl yapılacağı konusunda detaylar vermişsiniz, bu da pişirme sürecini daha keyifli hale getiriyor. Acaba pideyi yaparken hamurun kabarması için bekleme süresi yeterli mi? Ayrıca, iç harca eklenen soğanın lezzeti nasıl olur, denemek isteyenler için önerileriniz var mı? Sıcak servis önerisi de oldukça hoş, yanında yoğurt ile denemek harika bir fikir!
Cevap yaz