Kaşarlı püre tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Patateslerin haşlanması ve püre haline getirilmesi aşamasını merak ediyorum, acaba bu aşamada patateslerin ne kadar haşlanması gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, farklı peynir çeşitleri kullanarak nasıl farklı tatlar elde edebilirim? Özellikle cheddar peyniri ile denemek ilginç olabilir. Bu tarifin yanında hangi sebze salataları önerirsiniz?
Kaşarlı püre tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Patateslerin haşlanması ve püre haline getirilmesi aşamasını merak ediyorum, acaba bu aşamada patateslerin ne kadar haşlanması gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, farklı peynir çeşitleri kullanarak nasıl farklı tatlar elde edebilirim? Özellikle cheddar peyniri ile denemek ilginç olabilir. Bu tarifin yanında hangi sebze salataları önerirsiniz?
Cevap yaz