Kaşarlı sucuklu pideyi yapma sürecinde en çok hangi aşama seni zorluyor? Hamurun mayalanması mı yoksa iç harcının hazırlanması mı? Özellikle sucukları pişirirken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Bu tarifteki detaylar da oldukça faydalı görünüyor. Ev yapımı pide ile dışarıda yenilen pidenin tadı arasındaki farkı nasıl buluyorsun? Kendi damak zevkine göre malzemelerde değişiklik yapmayı denedin mi?
Kaşarlı sucuklu pideyi yapma sürecinde en çok hangi aşama seni zorluyor? Hamurun mayalanması mı yoksa iç harcının hazırlanması mı? Özellikle sucukları pişirirken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Bu tarifteki detaylar da oldukça faydalı görünüyor. Ev yapımı pide ile dışarıda yenilen pidenin tadı arasındaki farkı nasıl buluyorsun? Kendi damak zevkine göre malzemelerde değişiklik yapmayı denedin mi?
Cevap yaz