Kaşarlı tavuklu mantar sote tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Tavuk göğsünü doğradıktan sonra ne kadar süre pişirmemiz gerekiyor? Mantarların suyunu salıp çekmesi için tam olarak ne kadar zaman verilmeli? Ayrıca, baharatları ekledikten sonra yemeği ne kadar daha pişirmemiz gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu adımların her biri, yemeğin lezzetini etkiliyor gibi görünüyor. Teşekkürler!
Kaşarlı tavuklu mantar sote tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Tavuk göğsünü doğradıktan sonra ne kadar süre pişirmemiz gerekiyor? Mantarların suyunu salıp çekmesi için tam olarak ne kadar zaman verilmeli? Ayrıca, baharatları ekledikten sonra yemeği ne kadar daha pişirmemiz gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu adımların her biri, yemeğin lezzetini etkiliyor gibi görünüyor. Teşekkürler!
Cevap yaz