Patlıcanlı kaşarlı yemeğini denemek istiyorum ama acı olmaması için patlıcanları nasıl hazırlamam gerektiğini merak ediyorum. Tuzlu suya ne kadar süre bekletmeliyim ve kuruladığımda acılığı tamamen gidiyor mu? Ayrıca, peynirin daha iyi erimesi için kapak kapatmanın etkisi gerçekten fark yaratıyor mu? Bu püf noktalarına dikkat edince lezzeti nasıl değişiyor? Yemeği dinlendirmek de önemli mi, ne kadar süre bekletmeliyim?
Patlıcanlı kaşarlı yemeğini denemek istiyorum ama acı olmaması için patlıcanları nasıl hazırlamam gerektiğini merak ediyorum. Tuzlu suya ne kadar süre bekletmeliyim ve kuruladığımda acılığı tamamen gidiyor mu? Ayrıca, peynirin daha iyi erimesi için kapak kapatmanın etkisi gerçekten fark yaratıyor mu? Bu püf noktalarına dikkat edince lezzeti nasıl değişiyor? Yemeği dinlendirmek de önemli mi, ne kadar süre bekletmeliyim?
Cevap yaz