Menemen yaparken soğan kullanmak harika bir fikir! Peki, soğanları kavururken yanmamaları için ne tür bir dikkat göstermeliyiz? Ayrıca, domateslerin taze olmasının yemeğin tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Yumurtaları eklemeden önce domateslerin suyunu çekmesini beklemek gerçekten de kıvam açısından fark yaratıyor mu? Kaşar peynirinin kalitesi de yemeğin lezzetini artırıyormuş, bu konuda hangi markaları önerirsiniz? Menemenin pişirilme süresi konusunda da biraz daha bilgi verirseniz sevinirim, yumurtaların akışkan kalması için ne kadar pişirmemiz gerekiyor?
Menemen yaparken soğan kullanmak harika bir fikir! Peki, soğanları kavururken yanmamaları için ne tür bir dikkat göstermeliyiz? Ayrıca, domateslerin taze olmasının yemeğin tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Yumurtaları eklemeden önce domateslerin suyunu çekmesini beklemek gerçekten de kıvam açısından fark yaratıyor mu? Kaşar peynirinin kalitesi de yemeğin lezzetini artırıyormuş, bu konuda hangi markaları önerirsiniz? Menemenin pişirilme süresi konusunda da biraz daha bilgi verirseniz sevinirim, yumurtaların akışkan kalması için ne kadar pişirmemiz gerekiyor?
Cevap yaz