Fırında peynirli patatesli tavuk yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor? Özellikle marine süresi ve pişirme sıcaklığı hakkında önerileriniz var mı? Ayrıca, farklı peynirler denemekle yemeğin lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Bu yemeği hazırlarken kişisel deneyimlerinizden yola çıkarak eklemek istediğiniz başka bir püf noktası var mı?
Fırında peynirli patatesli tavuk yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor? Özellikle marine süresi ve pişirme sıcaklığı hakkında önerileriniz var mı? Ayrıca, farklı peynirler denemekle yemeğin lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Bu yemeği hazırlarken kişisel deneyimlerinizden yola çıkarak eklemek istediğiniz başka bir püf noktası var mı?
Cevap yaz