Kaşarlı milföy simidi tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, milföy hamurunu açarken hangi kalınlıkta açmamız gerektiğiyle ilgili bir ipucu var mı? Ayrıca, iç harcında kullandığımız baharatları damak zevkimize göre değiştirebilir miyiz, yoksa belirli bir kombinasyon mu öneriliyor? Son olarak, simitlerin pişirme süresi tam olarak 15-20 dakika mı kalmalı, yoksa daha fazla mı pişirmemiz gerekebilir? Bu tarif gerçekten pratik görünüyor, merakla denemek istiyorum!
Kaşarlı milföy simidi tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, milföy hamurunu açarken hangi kalınlıkta açmamız gerektiğiyle ilgili bir ipucu var mı? Ayrıca, iç harcında kullandığımız baharatları damak zevkimize göre değiştirebilir miyiz, yoksa belirli bir kombinasyon mu öneriliyor? Son olarak, simitlerin pişirme süresi tam olarak 15-20 dakika mı kalmalı, yoksa daha fazla mı pişirmemiz gerekebilir? Bu tarif gerçekten pratik görünüyor, merakla denemek istiyorum!
Cevap yaz