Bu patates ve kaşar pidesi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamuru mayalarken 1 saat bekletmek yeterli mi? Yoksa daha uzun bir süre bekletmek hamurun kıvamını etkiler mi? Ayrıca, iç harcında soğan kullanmak isteğe bağlı demişsiniz. Soğansız da lezzetli olur mu, yoksa tadı değişir mi? Son olarak, üstüne eklenen susamın pidenin lezzetine katkısı nedir? Susamsız da pişirebilir miyiz?
Bu patates ve kaşar pidesi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamuru mayalarken 1 saat bekletmek yeterli mi? Yoksa daha uzun bir süre bekletmek hamurun kıvamını etkiler mi? Ayrıca, iç harcında soğan kullanmak isteğe bağlı demişsiniz. Soğansız da lezzetli olur mu, yoksa tadı değişir mi? Son olarak, üstüne eklenen susamın pidenin lezzetine katkısı nedir? Susamsız da pişirebilir miyiz?
Cevap yaz