Pırasalı kaşarlı börek tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Pırasaların pembeleşene kadar kavrulması ve ardından kaşar peynirinin eklenmesi oldukça lezzetli bir kombinasyon gibi görünüyor. Yufkaların kat kat yapılması ve pırasalı harcın rulo şeklinde sarılması da pratik bir yöntem. Fırında pişirirken üzerinin yumurta ile kızarması, böreğin daha da lezzetli olmasını sağlayacaktır. Yanında yoğurt veya ayranla servis edilmesi fikri de harika! Peki, pırasaların mevsiminde taze ve organik seçilmesi konusunda nasıl bir deneyim yaşadınız? Bu tarifi denedikten sonra, farklı peynirlerle denemek de ilginç olabilir.
Pırasalı kaşarlı börek tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Pırasaların pembeleşene kadar kavrulması ve ardından kaşar peynirinin eklenmesi oldukça lezzetli bir kombinasyon gibi görünüyor. Yufkaların kat kat yapılması ve pırasalı harcın rulo şeklinde sarılması da pratik bir yöntem. Fırında pişirirken üzerinin yumurta ile kızarması, böreğin daha da lezzetli olmasını sağlayacaktır. Yanında yoğurt veya ayranla servis edilmesi fikri de harika! Peki, pırasaların mevsiminde taze ve organik seçilmesi konusunda nasıl bir deneyim yaşadınız? Bu tarifi denedikten sonra, farklı peynirlerle denemek de ilginç olabilir.
Cevap yaz