Eski kaşar peynirinin Kayseri yörresine ait olduğu yazıyor, bu peynirin bu kadar özel olmasının sebebi nedir? Kayseri'nin iklim ve coğrafi özellikleri gerçekten bu peynirin kalitesini artırıyor mu? Ayrıca, geleneksel üretim yöntemleri ile yapılan eski kaşar ile diğer bölgelerde üretilenler arasında tat açısından ne gibi farklar var? Kayseri eski kaşarının lezzeti neden bu kadar beğeniliyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Eski kaşar peynirinin Kayseri yörresine ait olduğu yazıyor, bu peynirin bu kadar özel olmasının sebebi nedir? Kayseri'nin iklim ve coğrafi özellikleri gerçekten bu peynirin kalitesini artırıyor mu? Ayrıca, geleneksel üretim yöntemleri ile yapılan eski kaşar ile diğer bölgelerde üretilenler arasında tat açısından ne gibi farklar var? Kayseri eski kaşarının lezzeti neden bu kadar beğeniliyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz