Bu tarifteki kaşarlı tavuk kızartmasının lezzetini merak ediyorum. Tavukları dinlendirmek, gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca, tavukları kızartırken yağın yeterince ısındığından nasıl emin olabilirim? Eğer yağ yeterince sıcak değilse, tadı nasıl etkileniyor? Son olarak, kaşar peynirinin ne zaman eklenmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum; tavuklar pişmeden önce mi yoksa sonra mı?
Bu tarifteki kaşarlı tavuk kızartmasının lezzetini merak ediyorum. Tavukları dinlendirmek, gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca, tavukları kızartırken yağın yeterince ısındığından nasıl emin olabilirim? Eğer yağ yeterince sıcak değilse, tadı nasıl etkileniyor? Son olarak, kaşar peynirinin ne zaman eklenmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum; tavuklar pişmeden önce mi yoksa sonra mı?
Cevap yaz