Kıymalı patates fırında hazırlanırken, hangi aşama en çok dikkatimi çekti? Malzemelerin hazırlanması sırasında patateslerin halka halka doğranması çok pratik görünüyor. Peki, kıymanın pişirilmesi aşamasında soğanların pembeleşmesiyle birlikte, kısık ateşte mi pişirilmesi daha iyi sonuç verir? Ayrıca, fırında pişirme süresinin 30-40 dakika olması, patateslerin yumuşak kalmasını sağlamak için yeterli mi? Bu tarifin detayları gerçekten iştah açıcı, özellikle yanında yoğurt veya yeşil salata ile sunulması fikri harika!
Kıymalı patates fırında hazırlanırken, hangi aşama en çok dikkatimi çekti? Malzemelerin hazırlanması sırasında patateslerin halka halka doğranması çok pratik görünüyor. Peki, kıymanın pişirilmesi aşamasında soğanların pembeleşmesiyle birlikte, kısık ateşte mi pişirilmesi daha iyi sonuç verir? Ayrıca, fırında pişirme süresinin 30-40 dakika olması, patateslerin yumuşak kalmasını sağlamak için yeterli mi? Bu tarifin detayları gerçekten iştah açıcı, özellikle yanında yoğurt veya yeşil salata ile sunulması fikri harika!
Cevap yaz