Mantarlı kaşarlı pide yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Özellikle hamur malzemeleri için un, maya, tuz, şeker, su ve zeytinyağı gerektiğini belirtmişsiniz. Pidenin iç harcı için mantar ve kaşar peyniri mutlaka olmalı, bunun yanı sıra isteğe bağlı olarak soğan ve sarımsak da eklenebilir. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam veya çörek otu ile süslemek de pidenin görünümünü güzelleştiriyor. Alternatif malzemelerin varlığı ise tarife çeşitlilik katıyor. Sizce hangi alternatif malzeme en çok lezzet katıyor?
Mantarlı kaşarlı pide yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Özellikle hamur malzemeleri için un, maya, tuz, şeker, su ve zeytinyağı gerektiğini belirtmişsiniz. Pidenin iç harcı için mantar ve kaşar peyniri mutlaka olmalı, bunun yanı sıra isteğe bağlı olarak soğan ve sarımsak da eklenebilir. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam veya çörek otu ile süslemek de pidenin görünümünü güzelleştiriyor. Alternatif malzemelerin varlığı ise tarife çeşitlilik katıyor. Sizce hangi alternatif malzeme en çok lezzet katıyor?
Cevap yaz