Mantarlı kaşarlı tarifi gerçekten çok lezzetli görünüyor! Mantarları hazırlarken nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Süzgeçte bekletmek iyi bir fikir gibi, ama mantarların sulanmasını önlemek için başka bir yöntem deniyor musunuz? Ayrıca, kaşar peynirini eklerken hangi kıvamda olması gerektiğini düşünüyorsunuz? Sunumda taze soğan ve maydanoz kullanmak da çok hoş bir dokunuş, bunun dışında başka neler eklemeyi planlıyorsunuz? Denedikten sonra, sonuçları paylaşmayı unutmayın!
Mantarlı kaşarlı tarifi gerçekten çok lezzetli görünüyor! Mantarları hazırlarken nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Süzgeçte bekletmek iyi bir fikir gibi, ama mantarların sulanmasını önlemek için başka bir yöntem deniyor musunuz? Ayrıca, kaşar peynirini eklerken hangi kıvamda olması gerektiğini düşünüyorsunuz? Sunumda taze soğan ve maydanoz kullanmak da çok hoş bir dokunuş, bunun dışında başka neler eklemeyi planlıyorsunuz? Denedikten sonra, sonuçları paylaşmayı unutmayın!
Cevap yaz