Kaşar peynirinin tavada eritilmesi konusunda denediğiniz yöntemler hangileriydi? Düşük ısıda eritme yöntemini denediniz mi? Peynirin lezzetini ve dokusunu korumak adına bu yöntemin ne denli etkili olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, yağ ile eritme yönteminin peyniri daha pürüzsüz hale getirmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Fırın tavası kullanarak yaptığınız bir deneme var mı? Ayrıca, püre haline gelmesi için peynirin ince dilimler halinde kesilmesinin avantajlarını yaşadınız mı?
Kaşar peynirinin tavada eritilmesi konusunda denediğiniz yöntemler hangileriydi? Düşük ısıda eritme yöntemini denediniz mi? Peynirin lezzetini ve dokusunu korumak adına bu yöntemin ne denli etkili olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, yağ ile eritme yönteminin peyniri daha pürüzsüz hale getirmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Fırın tavası kullanarak yaptığınız bir deneme var mı? Ayrıca, püre haline gelmesi için peynirin ince dilimler halinde kesilmesinin avantajlarını yaşadınız mı?
Cevap yaz