Kapalı kaşarlı pideyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, bu lezzetin tarifini okumak beni oldukça heyecanlandırdı. Hamurun hazırlanmasından iç harcının karıştırılmasına kadar her aşamanın titizlikle yapıldığını görmek, bu pideyi özel kılıyor. İç harcında kullanılan kaşar peynirinin, pide pişerken nasıl eriyip lezzetini artıracağı aklımı kurcalıyor. Pidenin çıtır çıtır dışı ile yumuşak içinin bir araya gelmesi, gerçekten harika bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Ayrıca, yanına ayran ya da salata ile sunulması, bu lezzeti daha da çekici hale getiriyor. Sizce evde yaparken en çok hangi malzemeleri kullanmalıyım?
Kapalı kaşarlı pideyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, bu lezzetin tarifini okumak beni oldukça heyecanlandırdı. Hamurun hazırlanmasından iç harcının karıştırılmasına kadar her aşamanın titizlikle yapıldığını görmek, bu pideyi özel kılıyor. İç harcında kullanılan kaşar peynirinin, pide pişerken nasıl eriyip lezzetini artıracağı aklımı kurcalıyor. Pidenin çıtır çıtır dışı ile yumuşak içinin bir araya gelmesi, gerçekten harika bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Ayrıca, yanına ayran ya da salata ile sunulması, bu lezzeti daha da çekici hale getiriyor. Sizce evde yaparken en çok hangi malzemeleri kullanmalıyım?
Cevap yaz