Krep tarifini okurken aklıma hemen krep yapma süreci geldi. Krep hamurunu hazırlarken, un, süt ve yumurtayı karıştırmak gerçekten de önemli bir aşama değil mi? Sıvı yağı ekleyip karıştırmanın ardından, iç harcını hazırlamak için kaşar peyniri ve maydanozu bir araya getirmek harika bir fikir. Peki, krepleri pişirirken altın sarısı olana kadar beklemek ve ardından iç harcı koyup katlamak nasıl bir deneyim? Son olarak, sıcak servis yaparken yanında yoğurt veya domates sosu eklemek lezzeti gerçekten artırıyor mu? Kendi denemelerimde bu tarifin ne kadar pratik olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Krep tarifini okurken aklıma hemen krep yapma süreci geldi. Krep hamurunu hazırlarken, un, süt ve yumurtayı karıştırmak gerçekten de önemli bir aşama değil mi? Sıvı yağı ekleyip karıştırmanın ardından, iç harcını hazırlamak için kaşar peyniri ve maydanozu bir araya getirmek harika bir fikir. Peki, krepleri pişirirken altın sarısı olana kadar beklemek ve ardından iç harcı koyup katlamak nasıl bir deneyim? Son olarak, sıcak servis yaparken yanında yoğurt veya domates sosu eklemek lezzeti gerçekten artırıyor mu? Kendi denemelerimde bu tarifin ne kadar pratik olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Cevap yaz