Kaşar peyniri yapmak gerçekten keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle lor peynirinden yapılabilmesi, evdeki malzemeleri değerlendirmek açısından harika bir yöntem değil mi? Lor peyniri hazırlarken hangi taze malzemeleri tercih ettiniz? Tuz ve süt eklemek peynirin dokusunu nasıl etkiliyor? Mayalama süresi boyunca sabretmek en zor kısım mıydı? Olgunlaşma sürecinde peynirin lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Sonuç olarak, kendi yaptığınız peynirin tadını çıkarırken bu süreçte öğrendiğiniz en önemli şey neydi?
Kaşar peyniri yapmak gerçekten keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle lor peynirinden yapılabilmesi, evdeki malzemeleri değerlendirmek açısından harika bir yöntem değil mi? Lor peyniri hazırlarken hangi taze malzemeleri tercih ettiniz? Tuz ve süt eklemek peynirin dokusunu nasıl etkiliyor? Mayalama süresi boyunca sabretmek en zor kısım mıydı? Olgunlaşma sürecinde peynirin lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Sonuç olarak, kendi yaptığınız peynirin tadını çıkarırken bu süreçte öğrendiğiniz en önemli şey neydi?
Cevap yaz