Galeta unu kullanmadan kaşar kızartması yapmanın yollarını öğrenmek harika bir fikir! Özellikle, mısır nişastası veya pirinç unu gibi alternatiflerle çıtır bir kaplama elde edebilmek çok pratik. Sizce kaşar peynirinin hangi kalınlıkta dilimlenmesi en iyi sonucu verir? Ayrıca, yanında sunabileceğiniz sos önerileri arasında hangisini daha çok tercih edersiniz? Kızartma işlemi sonrası kağıt havlu kullanarak fazla yağını almak önemli, peki siz bu aşamada başka hangi ipuçlarını ekleyebilirsiniz?
Galeta unu kullanmadan kaşar kızartması yapmanın yollarını öğrenmek harika bir fikir! Özellikle, mısır nişastası veya pirinç unu gibi alternatiflerle çıtır bir kaplama elde edebilmek çok pratik. Sizce kaşar peynirinin hangi kalınlıkta dilimlenmesi en iyi sonucu verir? Ayrıca, yanında sunabileceğiniz sos önerileri arasında hangisini daha çok tercih edersiniz? Kızartma işlemi sonrası kağıt havlu kullanarak fazla yağını almak önemli, peki siz bu aşamada başka hangi ipuçlarını ekleyebilirsiniz?
Cevap yaz